'8th International Conference on Renewable Fuels, Combustion and Fire (FCE’21)' Konferansı Başarıyla Tamamlandı
10 Mart 2021 | 09:44

Üniversitemizin düzenleyicileri arasında yer aldığı bölümümüz ev sahipliğinde gerçekleştirdiğimiz FCE’21 “8th International Renewable Fuels Combustion and Fire” konferansımız başarıyla tamamlanmıştır.

5-7 Mart 2021 tarihleri arasında gerçekleşen ve 3 gün devam eden konferansta; 3 davetli konuşmacılar oturumu, 11 sözlü sunum oturumu, açılış ve birde kapanış oturumu yapılmıştır. Konferansta 68 sözlü bildiri sunumu ve 8 davetli bildiri sunumu yapılmıştır. 9 Farklı ülkeden ve 28 farklı üniversiteden 182 katılımcının takip ettiği konferans üstün başarıyla tamamlanmıştır.  Başta Gazi Üniversitesi Rektörlüğü ve Teknoloji Fakültesi Dekanlığı olmak üzere kurullarda görev alan, katılan, destek olan herkese çok teşekkür ederiz.