Duyuru
2018-2019 Bahar Yarıyılında İşyeri Eğitimi Yapacak Öğrencilerin Dikkatine
4 Ocak 2019 | 15:39

 

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılında İşyeri Eğitimi yapacak öğrencilerin aşağıda belirtilen belgeleri 28 Ocak - 08 Şubat 2019 tarihleri arasında Fakültemiz İşyeri Eğitimi Birimine teslim etmeleri ve SGK belgelerini almaları gerekmektedir.

 

İşyeri Eğitimi İçin İstenilen Belgeler

1-İşyeri Uygulaması Kabul Formu (FORM 1) (3 Adet) bir nüshası ilgili bölüm başkanlığına, bir nüshası ilgili firmaya, bir nüshası işyeri eğitimi birimine teslim edilecek. (Aselsan'da işyeri Eğitimi yapacak olan öğrenciler sadece bölüm başkanlığına imzalattıracak. 2 adet düzenleyecek teslim etmek ve imza için Aselsan'a gitmeyecek.)

2-Sözleşme (FORM 8) (2 Adet) (Aselsan'da işyeri Eğitimi yapacak olan öğrenciler sadece bölüm başkanlığına imzalattıracak. 2 adet düzenleyecek teslim etmek ve imza için Aselsan'a gitmeyecek.)

3-Taahhütname (FORM 2) (1 Adet sadece işyeri eğitimi birimine teslim edilecek)

4-Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (1 Adet sadece işyeri eğitimi birimine teslim edilecek)

5-Müstehaklık Belgesi (1 Adet sadece işyeri eğitimi birimine teslim edilecek) (edevletten alınabilir.

6-Öğrenci IBAN numarası. (Nüfus Cüzdanı Fotokopisinin altına yazılabilir. Herhangi bir banka olabilir. Sadece işyeri eğitimi birimine teslim edilecek)

*08 Şubat 2019 tarihinden sonra teslim edilen belgeler SGK işlemleri yapılmayacağından kabul edilmeyecektir. *Kabul Formu (FORM 1) Sözleşme (FORM 8 ) ve taahhütname (FORM 2) G.Ü Teknolojii Fakültesinin web Sayfasının İşyeri eğitimi kısmında bulunmaktadır.

*İşyeri Uygulaması Kabul Formu ve Sözleşme mutlaka Bölüm Başkanlığına ve ilgili firmaya imzalattırılarak teslim edilecektir. *Öğrenciler söz konusu belgeleri belirtilen tarihler arasında bir yakını veya arkadaşı aracılığıyla teslim edebilir: (sorumluluk öğrenciye aittir.) 

*Bilgi İçin Mehmet Ali Üney İşyeri Eğitimi Birimi Tel: 202 34 31

background image