DANIŞMAN ATAMA SONUÇLARI
12 Kasım 2020 | 09:58

Anabilim Dalı Kurulu 10.11.2020 tarihli toplantısı ve 2020/06 karar no ile, danışmanı atanmamış (Bilimsel Hazırlık olmamak kaydıyla) lisansüstü öğrenciler için danışman atamaları gerçekleştirilmiş ve aşağıdaki listede sunulmuştur. Listede ismi yer alan öğrencilerin, atanan danışmanları ile irtibata geçerek https://fbe.gazi.edu.tr/posts/view/title/ogrenci-formlari---alternatif-218943?siteUri=fbe adresinde bulunan Pandemi Dönemi Form YL 1 ya da Pandemi Dönemi Form DR 1 formlarından birisini (Y. Lisans ya da Doktora öğrencisi olma durumu) atanan danışmanları ile birlikte doldurmaları ve bölüm sekreterliğine teslim etmeleri gerekmektedir. Aksi takdirde danışman atama işlemi gerçekleştirilememektedir.

10.11.2020 tarihli anabilim dalı kurulu

Ayrıca, aşağıdaki listede ismi bulunan öğrencilerin danışman atamaları, ilgili tarih ve karar no ile daha önce gerçekleştirilmiş olup, bu öğrencilerin de yukarıda bahsi geçen işlem prosedürlerini mümkün olan en kısa sürede gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Daha önce danışmana atanan öğrenciler