Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Mustafa İLBAŞ'tan Tayvan'a Akademik İşbirliği Ziyareti - Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü
Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Mustafa İLBAŞ'tan Tayvan'a Akademik İşbirliği Ziyareti
08 Kasım 2019 15:30

Öğretim üyemiz ve Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Mustafa İLBAŞ, Tayvan National Cheng Kung Üniversitesinin resmi daveti üzerine 28 Ekim-2 Kasım tarihleri arasında  Tayvan'da akademik ziyaretlerde bulundu. Tainan-National Cheng Kung Üniversitesi(NCKU) ve Yunlin-National Formasa Üniversitesi(NFU)’nde öğretim elemanları, araştırmacılar ve öğrencilerin katılımıyla yanma ve enerji konularında ‘’Combustion and Emission Behaviours of Blending Fuels’’ başlıklı seminerler ve dersler verdi. Ayrıca NCKU Üniversitesi enerji grubu ile ortak bilimsel çalışmalar başlattılar. Bu akademik ziyaretin üniversitelerimiz arasında işbirliklerinin başlatılması ve geliştirilmesine katkı yapması beklenmektedir.