TAYVAN NATIONAL FORMOSA ÜNİVERSİTESİ’NDEN BÖLÜMÜMÜZE ZİYARET VE KONFERANS
18 Aralık 2019 | 15:34

Bölüm başkanımız Prof. Dr. Mustafa İLBAŞ’ın 28 Ekim-2 Kasım 2019 tarihlerinde Tayvan Ulusal Formosa Üniversitesi’ne, akademik işbirliklerini güçlendirmek, konferans ve dersler vermek üzere gerçekleştirdiği ziyaret sonrasında, Tayvan Ulusal Formosa Üniversitesi’ni tanıtmak, yeni akademik işbirlikleri oluşturmak ve konferans vermek üzere, Tayvan Ulusal Formosa Üniversitesi Dış İlişkiler Dekanı Prof. Dr. Shouyin Yang ve ekibi, 13 Aralık 2019 Cuma günü bölümümüzü ziyaret etmişlerdir. Bölüm Başkanlığı’nda gerçekleştirilen ziyaret sırasında, Gazi Üniversitesi ile Tayvan Ulusal Formosa Üniversitesi arasında işbirliği yapılması konusunda görüş birliğine varılmıştır. Konuklara ziyaretlerinden dolayı teşekkür edilmiş ve bölümümüz tarafından ikramlarda bulunulmuştur.

13 Aralık 2019 Saat :15:00’da Teknoloji Fakültesi Taşkent konferans salonunda Prof. Dr. Shouyin Yang tarafından ‘Biomass Gasification, Pyrolysis and Combustion Technologies and The Future in AIoT Technology’ isimli konferans verilmiştir. Konferans devamında Tayvan Ulusal Formosa Üniversitesi dış ilişkiler ofisi sorumlusu Ms. Peggy tarafından Ulusal Formosa Üniversitesi ve üniversitelerimiz arasında akademik işbirliği hakkında detaylı bilgi verilmiştir. Konferans’a Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman TEKELİ, Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa İLBAŞ, Gazi Üniversitesi Erasmus Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Bensu KARAHALİL, Öğretim üyeleri ve öğrenciler katılmışlardır. Konferans sonunda Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman TEKELİ ve Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa İLBAŞ tarafından Prof. Dr. Shouyin Yang ve Ms. Peggy’ye hediye takdimi yapılmıştır.