Çevrim İçi Enerji Kariyer Sohbetleri 2
4 Haziran 2024 | 10:59

Enerji Sistemleri topluluğu olarak 02.06.2024 tarihinde Micrsoft Teams üzerinden 'Çevrim İçi Enerji Kariyer Sohbetleri 2' etkinliğini düzenlemiş bulunmaktayız. Bu etkinlikte bölümümüz mezunlarından Arş. Gör. Şulenur ASAL bizlere akademik hayatında aldığı kararlardan ve izlediği yolları anlattı. Lisans eğitimi sırasında nasıl bir öğrenci olduğunu, nelere önem verdiğini, ne gibi etkinliklerde yer aldığından bahsetti. Ayrıca şu anda Kanada'da devam ettiği doktorası hakkında detaylı bilgi verdi. Kazandığı Tübitak bursu ve YLSY bursunu, bu bursun önemini de ekleyerek başvuru sürecini anlattı. Moderatörlüğünü Doç. Dr. Gökhan Sürücü'nün yaptığı etkinliğimizi katılan öğrenci arkadaşlarımızın merak ettikleri soruları sormasıyla sonlandırdık.

Başta Gökhan Hocamıza ve Şule Hocamıza olmak üzere destek veren ve katılan herkese çok teşekkür ederiz!

Çevrimiçi Enerji Kariyer Sohbetleri 2-1 Çevrimiçi Enerji Kariyer Sohbetleri 2-1 Çevrimiçi Enerji Kariyer Sohbetleri 2-1