Bölümümüz Tarafından Düzenlenen Etkinlikte, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız ve Dekanımız Prof. Dr. Musa Atar ile Bir Araya Geldik
5 Haziran 2024 | 13:46

Bölümümüz tarafından düzenlenen etkinlikte, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız ve Dekanımız Prof. Dr. Musa Atar ile bir araya geldik.

Etkinliğimize, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Fakültemiz Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Mustafa Bahadır Özdemir ve Doç. Dr. Orhan Kaplan, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Uğur Gökmen, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Doç. Dr. Ahmet Mavi ve tüm Bölüm öğretim elemanlarız katıldı.

Etkinlikte Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Tayfun Menlik, bölümün çalışmaları hakkında Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’a bilgi verdi. Etkinlik, çekilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi.

-1 -1